gyereknap

 2009.05.29. 16:08

szembesültem megint a ténnyel, hogy még mindig gyerek vagyok, lassan hajlott korom ellenére is :) ez remek. tényleg az.

ez úgy merült fel most, hogy fűzöm a drága anyukámat, hogy ugyan hamár egyszer mindene megvan hozzá (ld. tehetség & technika) igazán rávarázsolhatná azt a napot a hátamra.

(tesóm ezt tíz évvel ezelőtt eljátszotta mindenféle engedélyeztetési eljárást figyelmen kívül hagyva, de most nem is ez a lényeg.)

na és mire jutottunk? hát arra, hogy ha kapok írásos beleegyezést édesapámtól és a drága nagymamámtól, akkor mehet a dolog. persze hogy ideáig eljussunk érveltem én azzal is pl. hogy inkább elmenjek valami henteshez, akinek ki tudja milyen festéke van?! :)

meghatalmazás megírva, vonatjegy megvéve, érvek és kiskutyanézés csőretöltve. így indulok az "ütközetnek", remélem hogy két aláírással és egy anyai hajlandósággal ér véget ez a nap.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hopingfor.blog.hu/api/trackback/id/tr611151638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása