na mire leszedtem egy jó kis firefoxot, addigra ki is ment az ihlet, de ha már nekikezdtem, lássuk...

helyzet. searchin' van. tanulságok: legyél szép mint az indián. nekem muszáj hogy szépséges legyen. de ugye ez nem elég. aztán meg legyél piszok jó az ágyban, mint aki most jött rá hogy van sátram. nameg legyél szerelmes is, mint z. és legyél annyira passzoló mint anno a doki. hmmm.... magasan van a léc, de tutira megleszel egyszer....

vszleg nem fogok publikálni, mondván úgyis kivágják, így nagyon magasról lesz(holacsillag?!)rom és irogatok. megvan: *!! :) tehát nagyon magasról lesz*rom és irogatok.

nihilista lettem tegnap este óta. stájsz: minden szigorúan minimál, és köröspart, csillagok naná, ülök a mólón - imádom a mobil netet. nameg persze egy kis rozé, ilyesmik.

van egy hüje vakondunk. hatszor hasra esek a kertben mire kiérek a partra, köszi. vakondtúrásköröket csinál. biztos őt is elvitték egyszer....

naigen, nincsenek véletlenek. rettentően olyanom van, ha érted mire gondolok. erre mit mond ma a doki? ha mégis  úgy alakulna, kézzel-lábbal védekezzenek (magázódunk, imádom a pasit - dr pgy, ifjabb pgy apukája, nálam még mindig ő az ász), mert egy nagyon szép nagy t érik magában. mégjó hogy az indián egy hatalmas hangember és nem találkozunk (nyilván ma sem..). tutter hogy gebasz lenne.

duplán vagyok izgatott. egyrészt holnap a fene se tudja hogy mi lesz, egyedül a piros szoknya biztos. másrészt meg holnapután újra együtt a csapat, zürich és milánó is tiszteletét teszi,szeretem az ilyet, frankón fél éve már.

bírom a családomat. nagyon lazák. és egyre lazábbak, amin percenként ütközöm meg. cuccok szanaszéjjel? nembaj! kocsit lenyúltam egy hétre? nembaj! csak telefonon kommunikálok? nembaj! életemben először kimaradok? nembaj! mégilyet!

a jóIsten áldjon meg benneteket, ha ilyen ostobaságokat olvastok, akkor kommenteljetek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hopingfor.blog.hu/api/trackback/id/tr81238568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogmano 2009.07.11. 02:47:06

Mit mond t? Es hogy van z?

nalim 2009.07.12. 15:33:12

wtf? két hete nem is láttalak. minden rendben?:)

- r - 2009.07.13. 10:51:36

@blogmano: z jól, utazgat örökké, láttam a facebookon. milyen t?

blogmano 2009.07.13. 14:41:55

@flora:

aki, ami erik magaban.

- r - 2009.07.13. 14:54:43

@nalim: jaja, csak tudod, néha elszabadulnak az indulatok.... mint mondjuk a karácsonyi bulin.. hehe...

- r - 2009.07.13. 14:55:59

@blogmano: hát t azt mondja, hogy rajtra kész, de nem adom meg neki az esélyt. még nem kéne....
süti beállítások módosítása