pre-xmas

 2009.12.21. 14:07

lassan véget ér ez az év. nem vagyok szomorú miatta, örülök hogy ezen is túl vagyunk. minden év végén megnézem mi történt. az idei leltár is készül, nem lesz rövid. nemsokára fel is teszem, de ki tudja mit tartogat még ez a pár nap :)

viszont egy hatalmas bolond, aki ilyenkor még dolgozik. hogy is vetemedhettem erre?? (persze, tudom hogyan, és hasznos is, de most ólomlábon jár az idő.) teljes pénteki hangulat már hétfő délelőtt. az elvágyódás nem is fejezi ki rendesen, mennnnnyire húznék el innen. akár ki a hidegbe is. tényleg olyan mintha börtönben lennénk.

kariaji. idén töröltük a témát, örülök is neki, hogy nem kell a zsúfolt boltokban drága és felesleges cuccok után kajtatnom. viszont a céges karácsonyi ajándékok nagyon kemények. az idei best of válogatás: zsírégető krémek (nem is egy!), óriás méretű határidőnapló, és a legjobb, ami megérdemel egy külön bekezdést, egy könyv:

Mit hogyan - amit tudnod kell - 500 tanács hétköznapi és különleges helyzetekre. a hátára közel ötezer forintos árat nyomtak, merész. hogy átérezhessétek, hogy miért is toplistás a könyv, kénytelen vagyok idézni belőle. bár a rajzok nélkül mit sem ér az egész...

a gumiabroncsból hintakészítés vagy a húsvéti tojásfestés leírása csak laza intro. aztán elkezdődik. persze képekkel, hozzávalókkal. nagyon kemény!! ízelítő a címekből: ijesztő vudubaba készítése. vudubaba használata. a gonosz távol tartása (hasznos lehet :). papírpingvin készítése. römikártyából pénztárca (pont erre vágytál). krumplióra (mi ez, design center??) kutyaformájú léggömböt tekerni. mokaszinhoz méretet venni. chili paprikát felkockázni. puszta kézzel halat fogni. maki sushit tekerni. szakszerűen felnyitni az osztrigát. bánni a homárral. ízletes kolbászt tölteni. egy hajtásra kiüríteni az üvegcsizmát. zombinak maszkírozni magunkat. változatosan cipőt fűzni. lazán átkarolni a nőt. miniszoknyában kiszállni a kocsiból. csábítani egy lábsimivel. kecsesen keringőzni. alaposan felkészülni az első csókra. vadnyugati módra kezet gúzsba kötni. bánni a pityókás esküvői vendéggel. (meggájver vonal következik:) régi monitorból akváriumot csinálni. szűrőből wi-fi antennát csinálni. kecskefejés. tarantula táplálása. papagájfürdetés. a képzeletbeli szörny elűzése. szülés a taxiban. olimpikoni szaltó. sífelszerelés cipelése. kerékcsere. bornyitás dugóhúzó nélkül. a krokodil legyűrése. borjú befogása lasszóval. gabonakörök készítése.

elnézést. csak néhányat akartam kiírni, de elsodort a hév... készülnek ilyen könyvek!! kemény. ezennel is köszönöm, egy teljes óra folyamatos hahotázást kaptam :))) gondolom a kollégáim már korántsem ilyen boldogok tőle...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hopingfor.blog.hu/api/trackback/id/tr531613277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása