?¿

 2009.05.04. 14:43

"A Mars,az energia, az erő és ösztönök bolygója 2009-ben átveszi az uralmat az égen. A vörös bolygó 2009-ben sem hazudtolja meg önmagát, és fenekestül felforgatja mindannyiunk életét."

így hát nem nagyon kell csodálkoznunk rajta, hogy embertelenül megbolydult a világ. semmi sem a régi, senki sem normális, szakítanak és széthullanak, felkavarnak, felkavarodnak... megélünk mindent, viharokat és katasztrófát, nagy sírást, bánatot, felhőtlen kacagást, ötperces szerelmeket... csak úgy történik, pörög-forog, eláraszt, elfáraszt, kikészít és mégis mozgásban tart, hogy nehogy véget érjen ez a felfordulás...

ki kell ennek jönnie, hogy majd egyszer szépen újra felépíthessünk mindent, amit most nagy erőkkel és oly lelkesen porrázúzunk....

megpróbáltam múlt héten kitakarítani az életemet. de ez a sodrás erősebb, elragad és kénytelen vagyok mellőzni a rációt.

semmi sem olyan, mint lennie kéne, de nem bánom. mindenkinek jobb így: láncok nélkül. nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget a dolgoknak, találkozásoknak, beszélgetéseknek, hajnali sörözéseknek, mint amik valójában.

vannak emberek akikkel muszáj találkozni, pont úgy és pont akkor, majd szépen elengedni, 2 napra szól... villámismeretségek, gáz és vicces elválások...

de akik vannak, azok tényleg vannak, ott maradnak, bármikor és bárhol....az igaziak megmaradnak, visszajönnek, nincs mitől félni, ez egy ilyen hullám.

 

na kezdem nagyon gázra venni a figurát, legközelebb már valami könyvről/filmről írok inkább, de előbb jóóól kialszom magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://hopingfor.blog.hu/api/trackback/id/tr331102329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása