priorities

 2009.10.06. 12:04

már egy ideje gondolkozom a sorrenden. pedig előbb vagy utóbb oda kell tenni a sorszámot a listában lévők elé… nem lehet mindent egyben. legalábbis nem mindig. :)

annyira vágyom a stabilitásra, de állítólag még egy év. viszont semmi más nem jelent stabilitást a mindennapokban, csak a kollegák, a munkaidő, a közös ebédek (jajj ezeket nagyon szeretem), meg a megszokott környezet, legyen az akármilyen. megszereted az embereket körülötted nagyon könnyen. basszus olyan ez mint egy párkapcsolat, csak több szereplővel. közös élmények hatalmas kupaca, közösen kigyúrt szleng, amit ember legyen a talpán a kívülálló ha megérti, az együtt kiszenvedett péntek délutánok vagy buli utáni reggelek. az elrontott vagy jól sikerült projektek… de hát azt hiszem itt az idő, már nincs mire várni. a tanulási időszak véget ért…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hopingfor.blog.hu/api/trackback/id/tr871431206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása